Tatiana Eforie Nord

Situata pe litoralul Marii Negre, in cartierul rezidential Steaua de Mare (Eforie Nord 2 - Agigea), vila turistica Tatiana va propune un sejur de neuitat in conditii excelente de cazare, la preturi incredibil de mici.

Camere spatioase si primitoare Va veti bucura de sejurul dumneavoastra datorita camerelor ce au un design modern, o suprafata de 13-25 m2 si sunt dotate cu Tv si cablu, baie proprie cu dus, internet wireless,unele camere au balcon, pat matrimonial/dublu, aer conditionat si incalzire termica. Oaspetii mai beneficiaza de o terasa acoperita, bar, gratar, parcare în fata proprietatii.

Vila Tatiana este amplasata in partea de nord a statiunii Eforie nord, aproape de Steaua de Mare, la 500m de plaja amenajata. Pentru a ajunge la Vila Tatiana, se urca pe podul Ro-ro de la intrarea in Eforie Nord, iar dupa coborare este la 200m pe partea dreapta. Vila este deschisa pe tot parcursul anului si este situata la doar 7 km de orasul Constanta.

Puncte de atractie, restaurantele Pescaria lui Matei si Golful Pescarilor la 10 min de mers,Mirage MedSpa,Eforie Aqua Park la 20 min de mers etc. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 500 de metri de Vila Tatiana, iar Gara Eforie Nord este la 3 km.

Principiile pe care le urmăm:

  • 1
    Curățenia este principiul nostru principal. Fiecare cameră, scaun, colț de vilă trebuie să fie curat și desinfectat.
  • 2
    Ne dorim ca timpul pe care îl petreci la noi să fie unul plin de liniște, pace și intimitate.Fuisque sed quam justo. Cngueteri sed turpis nec lacinia. Nulla facilisi. Ut sit amet gravida tellus. Morbi idy consequat eros. Vivamus imperdiet
  • 3
    Găsim instant o soluție pentru necesitățile clienților noștrii. Nimeni nu pleacă nemulțumit de la noi și de accea clienții noștrii ne recomandă cu căldură.

Contactează-ne!

TEL: 0727 164 563
office@vila-tatiana.ro